Sanitair


De afgelopen jaren is er een grote trend in badkamers ontstaan. De badkamer mag gezien worden. Het is niet meer de ruimte waarin men alleen een douche neemt of zijn tandenpoetst. Tegenwoordig is de badkamer een  ontspanningsruimte waarin men zich in alle rust wil kunnen opfrissen. Sanitair is dan ook iets heel persoonlijks.


Meer en meer kiest men voor stoomcabines of sauna’s. De baden zijn ook aangepast aan deze tijd, bijvoorbeeld de Whirlpool. Deze baden zijn voorzien van “bubbels” en/of massagestralen.

Badkamers zijn er in alle stijlen te realiseren. Van strak tot kleurrijk en van klassiek tot landelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor het toilet. Hier wordt ook véél meer aandacht aanbesteedt dan in vroegere jaren. Zoals een hangend toilet of
een mooi toiletmeubel.

Er zijn veel sanitair fabrikanten, zoals:
Sphinx, Villeroy & Boch, Keremag, Ucosan, Riho, Cleopatra, Novellini, etc.. Tevens hebben zij ook een uitgebreid accessoirepakket voor de badkamer en toilet.


Zo’n mooie badkamer is pas echt áf met een mooie decorradiator van Vasco (zie c.v.) en daarbij de vloerverwarming van WTH (zie vloerverwarming). Zij maken van uw badkamer een behaaglijke ruimte.


Het is niet altijd mogelijk om een mooie badkamer of toilet aan te schaffen. Soms is het een noodzaak dat het functioneel is. Denk hierbij aan aangepast sanitair. Dit leveren wij ook. Als u over dit onderwerp meer informatie wilt
ontvangen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.


Via de pagina ‘contact/link’ kunt u de websites van de fabrikanten bezoeken. Niet alle fabrikanten hebben een ‘link’. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.