C.v.

Veel mensen denken bij c.v. (centrale verwarming) alleen aan de c.v.-ketel, maar c.v. omvat veel meer. Naast de c.v.-ketel is c.v. ook de (decor-)radiatoren, de water- en gasleidingen, vloerverwarming (zie vloerverwarming), heaters. Wij leveren en installeren alle hiervoor genoemde installaties en materialen.

Ketels

Daar er zoveel verschillende c.v.-ketelfabrikanten zijn, hebben wij onze ketels geselecteerd op rendement, kwaliteit, duurzaamheid.

Radiatoren

Radiatoren zijn er in allerlei soorten en maten, kleuren en vormen. Naast de standaard radiator, die er nu ook in diverse uitvoeringen is, zijn er tegenwoordig ook decorradiatoren.

Voorheen waren er alleen maar ledenradiatoren (u weet wel die radiatoren in het ziekenhuis of op school). Daarnaast zijn er paneel-radiatoren. Deze verwarmen waarschijnlijk uw huis. Naast deze geribbelde radiatoren zijn zij er ook in gladde uitvoeringen.

De decorradiatoren werden tot een aantal jaren geleden alleen in de badkamer als handdoekradiator gebruikt. De warmteafgifte was minimaal. Tegenwoordig zijn de decorradiatoren ook geschikt voor uw keuken, woonkamer en hal. De warmteafgifte is dermate hoger, dat zij niet onderdoen voor een paneelradiator. De decorradiator is een sieraad voor uw woonkamer, keuken, hal en natuurlijk uw badkamer. 

Heaters

Heaters worden gebruikt om grotere ruimtes te verwarmen. Dit zijn voornamelijk bedrijfshallen, werkplaatsen en magazijnen. Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.