C.v.Veel mensen denken bij c.v. (centrale verwarming) alleen aan de c.v.-ketel, maar c.v. omvat veel meer. Naast de c.v.-ketel is c.v. ook de (decor-)radiatoren, de water- en gasleidingen, vloerverwarming (zie vloerverwarming), heaters, gashaarden (zie (gas-) haarden) en convectorputten. Wij leveren en installeren alle hiervoor genoemde installaties en materialen.

Ketels

Daar er zoveel verschillende c.v.-ketelfabrikanten zijn, hebben wij onze ketels geselecteerd op rendement, kwaliteit, duurzaamheid en de prijs. Wij hebben gekozen voor 3 merken c.v.-ketels: Remeha, Nefit en ATAG. Deze ketels voldoen het meest aan onze eisen. Maar indien u, als klant, voor een ander merk ketel kiest, kunnen wij deze ook leveren en/of installeren.

Radiatoren

Radiatoren zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, kleuren en vormen. Naast de standaard radiator, die er nu ook in diverse uitvoeringen is, zijn er tegenwoordig ook decorradiatoren.

Voorheen waren er alleen maar ledenradiatoren (u weet wel die radiatoren in het ziekenhuis of op school). Daarnaast zijn er paneel-radiatoren. Deze verwarmen waarschijnlijk uw huis. Naast deze geribbelde radiatoren zijn zij er ook in gladde uitvoeringen en tevens heeft Brugman Radiatoren die “ouderwetse” ledenradiatoren ook weer in het assortiment.

De decorradiatoren werden tot een aantal jaren geleden alleen in de badkamer als handdoekradiator gebruikt. De warmteafgifte was minimaal. Tegenwoordig zijn de decorradiatoren ook geschikt voor uw keuken, woonkamer en hal. De warmteafgifte is dermate hoger, dat zij niet onderdoen voor een paneelradiator. De decorradiator is een sieraad voor uw woonkamer, keuken, hal en natuurlijk uw badkamer. Ons huismerk is Vasco. Zij biedt service op maat en geeft u 10 jaar garantie op uw aankoop.

Heaters worden gebruikt om grotere ruimtes te verwarmen. Dit zijn voornamelijk bedrijfshallen, werkplaatsen en magazijnen. Thermagas is onze leverancier. Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Convectorputten zijn radiatoren welke in de vloer worden ingebouwd. Deze worden voornamelijk gebruikt bij openslaande deuren of schuifpui. Voor meer informatie over de genoemde fabrikanten, ga naar pagina ‘contact/link’ en bezoek hun website.

Geiser

Daar er voor de keuken- en badgeiser geen aparte rubriek is, willen wij u via deze rubriek informeren dat wij deze ook leveren en plaatsen. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen, dan wel via de pagina ‘contact/link’ de website van Vaillant of Nefit-Fasto bezoeken.